Wyświetl pojedynczy post
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2011, 11:51
Wyobrażnia mnie zawiodła. Napisałem w komentarzu przed meczem:

Cytat:
A jutro o 21 na forum ... Jak będzie dobrze to Anglicy przyjechali w rezerwowym składzie i w ogóle nas zlekceważyli. Jak żle to kolejna odsłona histeriodramatu pt." Maaskant out".
No i nie przewidziałem tej czerwonej kartki

Oglądałem fragmenty Fulham Twente i Anglicy zagrali w takim samym tempie jak grali tamten mecz. Nawet gdyby nie było czerwonej wynik mógłby być podobny. Jol sobie może mówić o kontrowowaniu gry przed kartką, równie dobrze można powiedzieć, że to my grę kontrolowaliśmy.

W moim odczuciu było sporo dobrej gry z naszej strony. Wreszcie nie było seryjnych darmowych strat w środku pola. Brakowało jednak zdecydowania w niektórych momentach, podjęcia ryzyka (lub niestety nie mamy zawodników, którzy umieli by to zrobić) zagrania w tempo prostopadłej piłki do wychodzącego zawodnika. Często podania były o sekundę, dwie za późne.

Chavez sprawia wrażenie zajechanego. Jest po prostu wolny i stąd się biorą jego wpadki i faule. O ile sobie przypominam w przerwie letniej grał mecze reprezentacyjne. I to chyba teraz wychodzi. Zdecydowanie powinien dostać trochę wytchnienia. Czekaj czy nawet Diaz (ew. Jovanović o ile wyleczył kontuzje) spokojnie mogą wystąpić przeciwko ŁKS, Limanovii i Podbeskidziu. Maaskant mus zdecydować się na jakiś wariant, tak aby dwaj stoperzy na Fulham (i ewentualnie Cracovię) mogli się lepiej zgrać.
Ostatnio edytowane przez Elefant : 21.10.2011 o godz. 11:54.
Odpowiedz cytując