Mateusz91 napisał(a):

Drogi Willow
To raczej nie jest argument. Chęć posiadania przedsezonowa i sam fakt posiadania Ljuboi nie może źle rzutować na osobę tego trenera (Wisła też mogłą po Serba się zgłosić), tak samo ja broni go przesunięcie Radovicia do środka pomocy, z typowego skrzydła i zrobienie z niego lidera Warszawian (wcześniej Radović był ważnym, ale nie bardzo ważnym piłkarzem u nich).
|
I też nie rzutuje źle na osobę Skorży. Ja pisze tylko o tym, że gdyby ich wyciągnąć ze składu, tak jak od nas Meliksona, Małego, czy Sobola i Jovanovica, nie byłoby wcale tak różowo.
Mateusz91 napisał(a):

|
Mało tego, każdy kto wykaże się obiektywizmem zauważy, że Skorża nie boi się dać szansy Żyro, Wolskim, Jędrzejczykom, Komorowskim.
|
Bo ich ma po prostu w składzie? Bo ich wychowała akademia piłkarska, której my nie mamy? Bo może są lepsi, niż Brud i Czekaj?
Mateusz91 napisał(a):

|
Ja cały czas się zastanawiam dlaczego po tylu błędach Jaliensa trener Maaskaant nie da zagrać Czekajowi i czemu więcej minut nie notują Brud czy Boguski.
|
Czekaj i Boguski po kontuzji. Kiedy mieli zacząć wchodzić na boisko?
Mateusz91 napisał(a):

|
W każdym szanującym się klubie to obcokrajowiec musi być dwa razy lepszy od rodzimego piłkarza (vive Kuba i Goetze) tylko w Wisle Polak musi być dwa razy lepszy niż obcokrajowiec, by grać.
|
Z tym się zgodzę.
Mateusz91 napisał(a):

Zmieniamy trend w światowym futbolu?
|
Nie sądzę. Mamy taką ławkę, jaką mamy.