Wyświetl pojedynczy post
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2011, 11:33
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej na weszło podoba mi się że Legia gra o awans w następnym meczu jeśli wygra ma duże szanse na awans, bardzo podobna jest sytuacja Wisły (Przy wygranej z Fulham i remisie lub wygranej Twenet z Odense) mamy dużą szanse na awans (2 miejsce w grupie).

Czyli jeśli Wisła wygra jest na 2 miejscu (na 90%), jeśli Legia wygra jest na 2 miejscu ale Legia gra o awans a Wisła o honor. Może przynajmniej te bzdury z weszło spowodują że ludzie przestaną sr... pluć we własne gniazdo non stop bo się tego czytać nie da.
Ale o czym my w ogóle piszemy, jaka wygrana z Fulham.

Graliśmy z jednym zawodnikiem więcej i u siebie i to dało 1:0. My jedziemy nie przegrać w Londynie i to będzie bardzo trudne do wykonania zadanie.

Jestem bardzo szczęśliwy z wyniku i punktów, ale po wczorajszym meczu widać, jak bardzo szkoda meczu z Odense.

Krav napisał(a):Wyświetl post
To jest niesamowite - oglądałem przed chwilą serwis sportowy tvp info. Byo oczywiście o meczach Wisły i Legii w LE. Przy czym o Legii materiał był ok. 2-3 min., z najciekawszymi akcjami, bramką, opatrzone komentarzem i końcówką: "Legia znacznie przybliżyła się tym do awansu". I dalej prowadzący ciągnie - "w odmiennej sytuacji znajduje sie drużyna Wisły Kraków, która zdobyła pierwsze punkty w LE" To sie nazywa dziennikarska rzetelność
Tyle, że Legia ma bardzo realne szanse na awans. Nasze szanse na razie są, i należy się z tego cieszyć, że jeszcze są. Wszystko zależy od meczu w Londynie.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując