Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2011, 09:49
ale też nie do wszystkich piłkarzy, generalizując - drużyn, mamy (Ty chyba też) ten sam stosunek, nie darzymy ich taką samą sympatią - dlatego uważam, że w tym kontekście mówienie o piłkarzu swojej drużyny per pajac - mimo, że zachował się źle.
Nie może być tak, że jak piłkarz zagrał dobre spotkanie, strzelił bramę, miał asystę, etc. to jest zajebisty, podczas gdy w następnym zachowa się źle, zagra źle - to jest pajacem. Nunez zachował sie źle, głupio, ale nie oszukujmy się, gdyby sytuacja była odwrotna i Nunez zamierzył się na gościa z Fulham, ten zrobiłby tak samo. Jak już ktoś napisał - tak się teraz gra, czy nam się to podoba czy nie.
Co do "wywiadu" Weszło - żenada to jest, nie wiem co ten redaktorzyna chciał osiągnąć. Dla mnie to wyglądało tak, że w zawoalowany sposób pytał - " ty, k...a, ja się pytam, ja wy żeście śmieli wygrać z Fulham, bo mnie się to w d...ie nie mieści i nie będę miał teraz jak zjechać Wisły". Jak dla mnie powinna to być kolejna "zakazana" strona.

Westeryl - baa, Rivaldo, a co powiedzieć o Pedro czy G.Pique w meczach z Realem. Na prawdę nie wiem o co tutaj chodzi. Na każdym kroku próbuje się tutaj deprecjonować KAŻDY sukces Wisły. Dziwne, na prawdę dziwne.
Ostatnio edytowane przez Krav : 21.10.2011 o godz. 09:56.
Odpowiedz cytując