Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2011, 09:07
Nagonka na Wisłę Holendrów trwa w najlepsze. Ja najbardziej winię za nią pseudo kibiców Wisły Kraków. No ale ich się zamienić nie da, bo tak zepsutego wynikami bractwa, w Polsce już nie znajdziesz. Wstyd mi za kibiców Wisły, to jedyne słowa cisnące się na usta. Powiem Wam szczerze, że po.......iło się Wam w mózgach. Na miejscu Cupiała, sprowadziłbym Wisłę do parteru, tak na kilka lat, aby ją oczyścić z najgorszych idiotów, nie tylko boiskowych, ale i szczególnej troski kibicom, dać szansę na zmianę najbrzydszego i najgorszego stadionu w Polsce na inny.

Ps. Weszło już by z cytowanym linkiem na to forum nie weszło, gdybym był Adminem, a przykład, jak to zrobić przecież już istnieje, w przypadku innego forum Wiślackiego. Ot ....a, zjednoczeni kibice Wisły. Jako Admin także, każdego forumowicza, ubliżającego Wiśle, żegnałbym na wieki, bo to miłość przecież do klubu a nie do statystyk i reklam. Nie zdziwię się niczym, a tym bardziej reakcją na moje słowa krytyki o kibicach Wisly

Brawa dla zespołu i trenera za pozytywną reakcję na konstruktywne uwagi prawdziwych kibiców.
Ostatnio edytowane przez kot : 21.10.2011 o godz. 09:11.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując