Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2011, 22:51
A to,że Fulham odpuściło,bo im się nie chciało,bo przyjechali osłabieni itd. To ich problem, a my co, mielismy się połozyć,najlepiej nie wychodzić na mecz?Wiadomym,że w pewnych elementach nas przewyższali o lata świetlne. Ale muszę niektórych uspokoić, nie tylko nas w pewnych kwestiach zostawiliby w polu, ale wszystie polskie kluby z reprezentacją włącznie. Gdyby się spieli i zagrali na 100 procent to zamietli by ligę po jednej rundzie. Inny, piłkarski, świat.

Sam ze zgrozą myślałem o tym co się dziś może wydarzyć. Czułem szansę ale nie do końca wierzyłem,że ją wykorzystamy,bo zwyczajnie słabi jesteśmy. Chwała wygranym. I tyle. Udało się i jest fajnie.

A tym co podważają nasze zwycięstwo pragnę przypomnieć,że żaden polski zespół nie ma szans w starciu z Juve czy City oraz Fulham gdy te grają na 100 procent swoich możliwości. Trzeba się cieszyć tym co jest,a to że te kluby tak podchodzą do tego typu rozgrywek to nie nasz problem. Niech zrezygnują z udziału w LE na rzecz innych krajów.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując