Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2011, 21:19
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Po meczu...dziekuje przede wszystkim sedziemu ;-), bo to co dzisiaj odstawial, to naprawde "klasa" pokroju Lyczmanskiego . A drugi w kolejnosci, to oczywiscie Biton. Szkoda, ze chlopaka pozegnamy po sezonie, ale promuje sie elegancko. To tyle, bo wiele wiecej nie da sie napisac o meczu, gdzie gramy na obrone Czestochowy w 11 na 10.
Radzę się wybrać na wizytę do lekarza, bo to nienormalne, że użytkownik z takim stażem od tak długiego czasu wypisuje tak debilne zdania. już nawet nei opłaca się ironizować podobnych postów, bo same one są żałośnie śmieszne. Brakuje tylko wpisu naczelnego pajaca tego forum, niejakiego darioka.

Poczekajcie do następnej porażki, bo wypisywanie takich bredni po zwycięstwach sprawia, że tracicie jakiekolwiek poważanie u normalnych osób.

A co do meczu to przede wszystkim Biton pokazał klasę, eśli miałbym go z kimś porównać to z Żurawskim, a nie Brożkiem. Młody, bramkostrzelny, myślę, że ma potencjał podobny do Rudnevsa z Amici. Niewykupienie jego byłoby błędem większym od sprzedaży w jednym okienku 2 środkowych obrońców.
Dalej Jaliens, świetny mecz, z resztą podobnie jak drugi "ćpun z Holandii", tu tak do krytyków, którzy teraz mogą wyżywać się tylko (z resztą słusznie) na pokracznym Diazie, czy sędziemu(!) za to, że skrzywdził Fulham i sprawił, że zabity został duch gry fair! Kolejnie, Iliev - jedyny obecnie piłkarz, który potrafi grać 1 na 1, no i w końcu środek pola, który zagrał na normalnym poziomie - bez rewelacji, ale w końcu bez większych błędów i aktywnie w przodzie. Nunez po kilku słabszych meczach zagrał bardzo dobrze, ciągle jednak jestem ciekaw jego gry na lewej obronie, gdzie wg mnie byłby na ten moment idealnym piłkarzem.

Czyżby w Londynie Czekaj w pierwszym składzie? Raczej nie, bo wróci Jovanović, a w dodatku ten mecz mógłby znacząco obniżyć jego opinie wśród kibiców. Mecz z Podbeskidziem wydaje się idealny do dłuższego występu.
Odpowiedz cytując