Wyświetl pojedynczy post
przem
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2011, 22:33
Te 2 mecze wyglądały dobrze z każdej strony w Wiśle (z czego, o ile pamiętam - Lechia przy pomocy sędziego)... W meczach z Podbeskidziem, czy później - w tej rundzie - jego gra wyglądała jak sabotaż. Ja w niego wierzę (no, na tym poziomie że oczywiście nie chciałem go widzieć w meczu z Jagą, a jeśli już to za Kirma - podwójnie się pomyliłem) - choć bardziej na skrzydle niż na środku i ciągle pamiętam znakomite podanie do Łobo w meczu Polska-Azerbejdżan! Choć oczywiście jego ostatnia gra strasznie mnie irytowała - oby wrócił do formy i był jednym z naszych 4 skrzydłowych/2 ofensywnych środkowych - czyli być może zawodnikiem do łatania dziur w pomocy, być może podstawowym, choć nie widzę - obecnie - ażeby mógł wygryźć Meliksona/Małeckiego/Kirma/Iliewa. Pamiętamy jednak, że Melex i Małecki mają kontuzje, Iliev nie wytrzymuje pełnych 90 minut (choć ostatnio....). Dla Łukasza - podejrzewam - ta runda jest ostatnią szansą, chyba że ww. kontuzjowani odejdą i nikt sensowny nie przyjdzie - wtedy ma jeszcze kolejną.
Odpowiedz cytując