ociec Ciemka napisał(a):

|
Słuchanie różnych pajaców, którzy wstawiają do składu Czekaja
|
Akurat wyzywanie m.in. gniazdowych Wisły na forum kibiców Wisły to nie najlepszy pomysł. Jak najbardziej możesz się nie zgadzać ale nie musisz obrażać.
Jak masz jaja to podejdz w przerwie/po meczu i powiedz "słuchaj stary, co Ty intonujesz? Jakie Michał Czekaj? ... (i tu Twoje argumenty)
gwarantuje Ci ze w pape nie dostaniesz, kulturalnie z Toba porozmawia, i moze go nawet przekonasz ze to Ty masz racje. Ale nie, lepiej wyzywac od pajaców przez internet...
Za obrazanie kibiców Wisły powinieneś dostać bana, ale nie ja tu jestem adminem.
Co do Maaskanta.
W tamtym sezonie przyszedł do klubu, złożył zespół kompletnie rozsypany i rozbity i zdobył mistrzostwo - za to wielki szacunek. mało kto się spodziewał mistrzostwa z takim składem, z trenerem z zagranicy którego nawet nazwiska nikt nie kojarzy. wtedy zasłużył na głośne "ROBERT MAASKANT" z trybun i tak też się stało.
No i zdobył mistrzostwo, wymienił najsłabsze ogniwa: Kowalskich, Riosów, Branców, Łobodzińskich Boukcharich, Żurawskich (z całym szacunkiem dla Maćka)
NIE STRACIŁ NIKOGO Z PIERWSZEJ JEDENASTKI (!) Do zespołu dołączyli następni, na pewno najlepsi z nich - Jovanovic Iliev Biton - reszty wymieniać nie trzeba.
Czyli zatrzymał cały podstawowy skład + dodali mu 3ech konkretnych graczy.
i co teraz z tym zespołem? po półtora roku jego pracy:
MA LEPSZY SKŁAD NIŻ W POPRZEDNIM SEZONIE, A GRA TAKĄ SAMĄ JAK NIE GORSZĄ PYTE
PS. Jednak, przeoczyłem, mają po półtora roku jedno wyćwiczone zagranie: krótkie rzuty rożne - każdy wie jaki mamy z nich efekt.
PS2 i żeby nie było , nie jestem AntyMaaskant, życze mu jak najlepiej, może się pozbiera i Wisła zacznie grać lepiej... może już od jutra... oby.