Semper Fidelis 1985 sam masz odloty i wmawiasz je innym, zastanów sie po co tu zaglądasz na to forum, komu chcesz dowalić ? Wiśle Kraków ? Mnie ? Maaskantowi ? A może wszystkim po trochu. Przemyśl to i nie odpowiadaj i nie szukaj tanich prowokacji z prochami i odlotami bo to jest zwyczajnie żenada.
A z Jagiellonią wygraliśmy bo byliśmy lepsi. Przy pomocy Genkowa i Kirma a nie arbitra.
Krytyka zaś Maaskanta na poziomie "prochy i odloty" jest łagodnie mówiąc mało merytoryczna i jako taka nie zasługuje na odpowiedź.
Semper Fidelis 1985 napisał(a):

poprostu obiektywnie wyrażam opinie po meczu z Jagielonią:
fajnie że wygraliśmy, szkoda że przy pomocy sędziego i po słabiutkiej grze.
A co mnie to obchodzi czy mój post zasługuje na Twoją odpowiedz?
akurat na Twojej odpowiedzi zalezy mi najbardziej...
|
Po prostu ...Twoje posty są zwyczajnie nawiedzone i nie mają nawet krzty obiektywizmu więc daruj sobie ich zachwalanie ...
Skoro Ci nie zależy na moich odpowiedziach to po co zawracasz mi gitarę, ot zajmij sie czymś innym może to coś innego wyjdzie Ci lepiej.
A wygraliśmy po bramkach Genkowa i Kirma ...jak grochem o ścianę, ...jednak żenada. A Genkowi i Kirmowi sędzia też pomógłi jak rozumiem (!?) czyli jednak żenujący brak obiektywizmu.
Widać niektórzy bardzo chcą krytykować Maaskanta ale im to słabo wychodzi.
Semper Fidelis 1985 napisał(a):

widzisz
cały świat vs miłosz
|
Acha, to reprezentujesz cały świat czyli jednak masz swoje "prochy i odlot".
Do Piotson : Oj fantazjujesz, fantazjujesz. Kto tu niby dostrzega same pozytywy !? Chodzi o to że jak już coś dobrego się zdarzyło czyli te 15 minut dobrej gry to nie należy chować głowy w piasek i udawać że ich nie było i że tylko sędzia i nic tylko czarna dziura ...
Semper Fidelis 1985 Człowieku co z Toba nie tak ... rzucasz się na mnie jak obłakany (wkrótce Ci miejsca na forum braknie, hahaha )...i twierdzisz że reprezentujesz cały świat, nie chcesz zaakceptować bramek Genkowa i Kirma ... w sumie mi cię zwyczajnie żal ... masz jakiś problem sam ze sobą ale to nie mój problem, żegnam.