Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2011, 18:44
Co do Pana Giersza, to parafrazując jego słowa, nie można niestety całkowicie wykluczyć, że istnieje możliwość, że ten Pan jest jednak zakaz kupowania w Media Markcie. Oczywiście może się też zdarzyć, że jest mądry.

Genialna jest ta nowomowa polityków: rzucić gównem, ale równocześnie się uchylić mówiąc "to nie ja". "Nie można wykluczyć". Dobre

Co do szans Pasów... Przed sezonem stawiałem na Podbeskidzie i ŁKS + BOT, który został ogołocony z najlepszych piłkarzy i ma mało kasy. Na razie to się potwierdza. Ta czwórka plus Starozakonni są najsłabsze w ekstraklasie. Zaskakuje in minus Zagłębie, ale oni mają spory potencjał i grają poniżej swoich możliwości.

Jeśli miałbym teraz obstawiać spadkowiczów, typowałbym więc ŁKS i BOT. Do Bełchatowa Starozakonni mają 3 pkt. straty, do ŁKS 6 i przegrany mecz u siebie. Ale ŁKS długo nie pociągnie, moim skromnym zdaniem. W zimie pojawią się problemy z kasą, a na wiosnę nie będzie wyników.

PS. Co do wypowiedzi Filipiaka, to chyba wiem o co chodzi. Należy dla Pasów wprowadzić rodzaj "akcji afirmatywnej", jako zadośćuczynienie za "garbatą dolę". Musiałoby to być +10 pkt na początku każdego sezonu. Myślę, że dałoby to szanse na grę o środek tabeli.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 18.10.2011 o godz. 18:47.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując