Wyświetl pojedynczy post
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2011, 18:36
koniak napisał(a):Wyświetl post
Nie siej zamętu. Nie wiem jaki masz "Przegląd" , ale chyba nie sportowy, bo w moim egzemplarzu jest:
(...)Biała Gwiazda zaczęła wtedy dominować na boisku i Cwetan Genkov a potem Andraż Kirm pokonali - tym razem już jak najbardziej przepisowo Tomasza Ptaka

Nie do wiary co się dzieje po tym meczu. Wychodzi na to, że lepiej było go przegrać, a nie byłoby tych zbędnych rozkmin, z których i tak nic nie wynika.
Czytałeś wywiad z ich bramkarzem? Dziennikarz mówi, to co zacytowałem w poprzednim poście. Bramkarz Jagi odpowiada, że on nie jest od oceniania pracy sędziego. Czyli, oczywiście nie wprost, potwierdza, że był ten błąd sędziego przy bramce na 1-1. Jak Maaskant mówi, że nie było faulu Kew to śmiech i afera na całą Polską, jak bramkarz Jagi sugeruje, że bramka na 1-1 też była niesłuszna, to nie doczekaliśmy się ani jednego komentarza.
Możesz mi też wskazać fragment, gdzie dziennikarze PS obiektywnie i z kronikarskiego obowiązku analizują (lub wspominają choćby półsłówkiem) wejście obrońcy Jagi w Gargułę, skoro uważasz, że sieję zamęt.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując