Arapaho napisał(a):

Panowie jak już wiemy z doświadczenia organizowanie w stylu " a moze byśmy coś zrobili, pasowałoby się zorganizowac albo gdzies pojechać" nie ma żadnego sensu.
Jak mamy coś organizować razem jako WISŁA to trzeba .......nąć temat na głównej oczojebną czcionką 40 stką z konkretnymi danymi - wyjazd wtedy i wtedy , kasa taka i taka, wpłaty do...... Jest mecz z Fulham ,potem liga - skręcenie małego transparentu dla kilku chętnych nie jest problemem i ustawienie sie gdziekolwiek pod stadionem. Można napisac do ludzi z SKWK (bywa tu Kuba albo Pvd może coś pomogą ) Moge pomóc i jestem do dyspozycji.
Inaczej to będzie tylko strata czasu i wiocha na pół Polski że nas nie ma a organizujemy sie jak sójki za morze
|
Edit: Z resztą, może sam zainteresowany się wypowie.
Co do reszty, to ja transport mam. Piszę o tych, którzy może nawet nie znają tematu. Ale co do "promocji", to racja - tutaj na forum niczego nie uda się zorganizować. Bez tej "czcionki 40" na głównej stronie, czy to TWSD (co jest niewykonalne, gdyż oni zajmują się tylko Wisłą), czy SKWK (szkoda, że też się nie palą do zainteresowania tym tematem) ciężko będzie cokolwiek zdziałać. Chciałbym się mylić. Mam nadzieję, że się mylę. No i może pojawimy się w jako takiej liczbie w Warszawie 11.11.