Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2011, 18:10
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Chyba źle odczytujesz moje posty.
Ja nie robię z Maaskanta nowego Peterscu.
Wskazuje tylko na podobieństwo sytuacji: zarówno Petrescu jak i Maaskant sa trenerami spoza układów PMS.
Podobnie jak Petrescu tak i Maaskant usiłuje wprowadzic do naszej gry elementy futbolu nowoczesniejsze niż rozkminki z podręcznika Talagi.
Podobnie jak Petrescu tak i Maaskant są nieustannie na cenzurowanym
jeśli źle odczytałem Twoje intencje to wybacz. Mój błąd.

Po prostu odnosiłem wrażenie że "zachowujesz sie jak Maaskant na konferencji"

co masz na myśli pisząc - nowocześniejsze elementy gry. Chodzi o zmasowaną panikę w swoim polu karnym czy o atak pozycyjny którego dalej nie potrafimy wykonywać ?
Czy np. Okuku nie był na cenzurowanym ?

p.s. Nie sugerujcie sie weszło. Ludzie. naprawde wole poczytać wolfyego z którym wiele razy sie nie zgadzałem ( chyba lubie z nim sie kłocić) niż tych chłopaków z weszło, bo oni czatują na sensacje i potem na niej jadą .taki kraj.
Przykładem jest Smuda. Dlaczego od roku jest na niego przejebana nagonka, a nie było jej jak był wybierany ?

P.s. teksty o tym że skład mamy słaby nie trafiają do mnie. To przeciez trener kompletował obronę, a nie forumowicze.to trenera i dyr.sportowego rozlicza sie z kadry zespołu.

E:
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Efekty Valcxsa widać jak na dłoni. Za rozsądne pieniądze ściągnął niezłych jak na polskie warunki kopaczy. A nawet paru piłkarzy (Pareiko, Iliew, Melikson, Genkow, Jovanović), choć niestety część tylko udało się wypożyczyć (Biton). Nie ustrzegł się też błędów (Jaliens), ale część z nich wynikała z braku kasy (Diaz, Lamey).
A nie jest tak ,ze :
Pareiko - zaproponowany przez Frankowskiego
Jovanovic - zaproponowany przez Illieva
Melikson - zaproponowany przez scouta Edwarda K.
Biton - zaproponowany przez Dahana
czyli zostają :
Genkov, Branco, Boukhari, Jaliens, Lamey, Diaz?,Nunez,Siwakow,

Baszczyński na boku nie byłby lepszy niż Lamey ? ?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 18.10.2011 o godz. 18:24.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując