szprotson napisał(a):

|
wolfy, zrozum ze niektórych (w tym gronie jestem i ja) irytuje, denerwuje,wkurza to że trener po meczu w którym przeciwnik ma przykładowo 5 strząłow my 3 mówi ze powinniśmy wygrać 3-0?
|
A co ma powiedzieć? I jakie to w ostatecznym rozliczeniu znaczenie?
szprotson napisał(a):

|
powiedz mi wolfy, jesteś zadowolony z gry Wisły ? nie z wyników, tylko z tego co gramy .Patrzysz na Wisłe z przyjemnością czy może z obawą ?
|
Tak. Jestem zadowolony z gry Wisły. Pamiętam chujnię za Okuki (którego sukcesem był AWANS do LE), końcowego Skorży, Kasperczaka, Nawałki - można długo wymieniać. Porównanie nieprzypadkowe - wówczas mieliśmy równie słabe składy jak teraz. Chciałbym przypomnieć, że teraz (z powodu kontuzji) pierwsza jedenastka to Jirsak, Garguła, Kirm oraz nasza magiczna obrona.
Tak więc - jestem zadowolony, że po burdelu jakim zrobił Basałaj i prze.......eniu pieniędzy na zawodników klasy Bunozy i Cikosa gramy tak dobry futbol.
Nie jest on piękny, ale stwarzamy sytuacje i to często po bardzo fajnych akcjach. Tyle że - brakuje jakości. Dlatego Jirsak czy Nunez .......ą dwie setki, zamiast ich wykorzystać.
Do tego - patrząc na rywali do mistrzostwa - nie widzę czym niby nad nami górują. Mają lepszych piłkarzy na kluczowych pozycjach - to fakt. Ale nie mogę powiedzieć, żeby regularnie grali świetne mecze. Ot: czasem się fajnie mecz ułoży - tak jak nam.
szprotson napisał(a):

|
Czym Wisła z przed roku różni się od Wisły dziś ?
|
Porównaj sobie składy. IMHO dużo tych zmian. W dodatku - koniecznych, lecz niewystarczających.