wolfy napisał(a):

Czy ktoś normalny może wytłumaczyć mi - nie powołując się na "weszło" - w czym problem? Trener na konferencji palnął głupotę. Jest wina?
.
|
wolfy, zrozum ze niektórych (w tym gronie jestem i ja) irytuje, denerwuje,wkurza to że trener po meczu w którym przeciwnik ma przykładowo 5 strząłow my 3 mówi ze powinniśmy wygrać 3-0
taki głupi przykład z tą powtórką gola, ale ile czasu potrzebowaliście by przyznać że był faul ? (niektórzy oczywiście faulu dalej nie widzą,wiec do nich to pytanie nie jest adresowane)
co do weszlo, to ja nie czytam nic nt. Wisły ,o tym ze jest jakas "afera" dowiaduje się czytając posty.
powiedz mi wolfy, jesteś zadowolony z gry Wisły ? nie z wyników, tylko z tego co gramy .Patrzysz na Wisłe z przyjemnością czy może z obawą ?
przykładowo : wcześniej jak spotykaliśmy na swojej drodze taki ŁKS to wiedziałem ze jesteśmy lepsi,a jeśli mieliśmy przegrać to jakimś fartem vide mgła i bodajże Afirovic. A teraz gramy z ŁKS i ...ch** wie co to będzie .Zobacz temat meczowy, "dużo zależy od Fulham tralalalal". Łks, Łks złożony jest z odpadków i My Mistrz Polski mamy obawy.
Ja nie twierdze ze Holendra trzeba zwolnić, ale nie róbmy z niego nowego Petrescu jak robi FraMat. Ja wiem ze każdy by chciał by Rumun był naszym trenerem, ale popatrzmy trzeźwo czy Robert będzie takim Petrescu ?
W ogóle dlaczego ma być jak Dan ? Co mają wspólnego prócz młodego wieku ? Czym taki Maaskant rózni sie od Theo Bossa?
kiedyś o Skorży pisano ze co z niego za trener, dostał gotową drużynę to mu wygrali Mistrza. A teraz Maaskant dostał masę indywidualności które mu tego mistrza zdobyły + fura szczęścia czyli postawa przeciwników.
Czym Wisła z przed roku różni się od Wisły dziś ?