Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2011, 20:25
Cytat:
To nie gdybaj tylko zrob.
Nie zrobię, bo lata mi to koło nosa i nie mam niczego do udowadniania. Jeżeli ruszają cię takie bzdety jak ten obrazek z Węgrami i koniecznie musisz to prostować na internetowym forum, to nie świadczy to o niczym innym jak o tym, że jednak gdzieś tam ubodło.

Nie rób ze mnie muła, gość wkleił wyniki matury z 2008 jako argument na korzyść "węgier", równie dobrze ktoś mógłby capnąć jakieś niepodpisane, wzięte z Jowisza wyniki z 199x, doprawić jakimś diagramem średnich wypłat czy np. osadzonych w więzieniu za długi i dowodzić, że na wschód od Wisły to tylko zacofanie umysłowe, kołtun i bida.

Dopisek o gazecie.pl to marchewka na wszelkiego rodzaju węszyspisków - niektórzy na tę nazwę dostają spazmów, a autor montażu musiał czymś jeszcze dosrać, skoro wcześniej naciągnął to i owo. Na fejsbukowej stronie z obrazka wszyscy tak czy owak się emocjonują, więc nie wciskaj mi głodnych kawałków, że wszyscy na pewno wiedzą że to wykres z 2008, obrazek jakiegoś internauty i cieszą michę z doskonałej analizy autora.

Ja polemizuję z wiarygodnością tego obrazka, bo został naciągnięty i udowodniłem to. Nic tu już po mnie, co z tym zrobisz - twoja sprawa. Możesz sobie dalej robić idiotyczne aluzyjki o "robieniu z was debili", przypomina to kagiebowskie dowcipy z zamierzchłego ZSRR - "co wy, towarzyszu, macie nas za durniów?".

Cytat:
O jechaniu na recznym przemilcze, sory ale pomyliles adresata i to jednak nie moj poziom.
Załączam chusteczki. Do otarcia łez, a nie innych płynów ustrojowych... Przyjdzie sambo z mega niusem że ktoś we Włoszech rozwalił figurę Matki Boskiej, JEDREK76 popłacze się o jakichś ubeków i twój "poziom" wróci, ja sobie szybciutko pójdę. (no i jeszcze grzecznie przeproszę, że spuściłem w sraczu twój "pustoszący" obrazek - termin "spustoszenie w paru głowach" ląduje w moim lewackim notesie)
Ostatnio edytowane przez Watts : 17.10.2011 o godz. 20:34.