Wyświetl pojedynczy post
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2011, 09:36
willow napisał(a):Wyświetl post
Pad Kupisza był efekciarski, bez dwóch zdań.
Ale jak dla mnie, Jaliens faulował bramkarza.
I nic by się nie stało, gbyby Maskant się przyznał, albo gdyby nie szedł w zaparte.
Prawda jest najważniejsza.
w trakcie meczu i pierwszych powtórek też nie zauważyłem tego faulu, dopiero późniejsze powtórki pokazały, że Jaliens zawiesił się na Ptaku. Wyskakiwać do główki obok bramkarza można, zawiesić się na nim nie. Ja się nie dziwię, że Liczmański i jego liniowy tego nie dostrzegli (choć oczywiście powinni) bo dopiero właściwe ujęcie w powtórkach pozwoliło zobaczyć tego "nelsona" Jaliensowego.
Może Maaskant obejrzał pobieżnie powtórki spiesząc na konferencję? Nie uważam go za nieomylnego ale też nie uważam go za idiotę.

Wydaje się, że jest jakiś "trynd" do dokładania Maaskantowi, co by nie zrobił trzeba go walnąć. Nawet, to że wygrywa mecz bez 3 najlepszych zawodników Wisły przestaje mieć znaczenie A to forum przypomina czasami "zaproszenie na lincz"

Mam szczerze dość zakłamywania rzeczywistości i wymagania gry - jak Barcelona - od przeciętnych grajków. A jak ktoś uważa, że gramy najgorszą padakę od lat, to ma krotką pamięć i powinien sobie obejrzeć kilka meczy z okresu schyłkowego Skorży albo popisówkę z Karabachem. Gramy całkiem przyzwoicie w porównaniu z tamtymi czasami.

P.S.
I jeśli już to błąd sędziego podarował nam remis a nie zwycięstwo!
Odpowiedz cytując