Wyświetl pojedynczy post
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2011, 09:28
Nie komentuję szerzej strony weszło, bo już to zrobiłem na sb. Denny pseudoportalik na który nie wchodzę od kilku miesięcy.

Jestem strasznie zniesmaczony zachowaniem naszego trenera. Przede wszystkim dlatego, że podejmuje on ostatnio kiepskie decyzje personalne.

1) czy to nie po wejściu "słabego/bez formy" Garguły strzeliliśmy dwie bramki Jagielloni? Może opłaca się postawić jednak na tego zawodnika?

2) po kiego grzyba stawia wystawia non stop Jaliensa, którego wtopy z Twente mam do tej pory przed oczami, który podaje wszerz boiska na stratę, który boi się zaatakować agresywnie szerżującego flanką przeciwnika a w zamian za to biegnie sobie grzecznie razem z nim. Znacznie lepszy na tej pozycji byłby Jovanovic który podobno potrafi grać na jego pozycji.

3) dlaczego ten matoł uparł się na grę jednym napastnikiem, co on ślepy jest? Genkov dołączył do Bitona i zaczęliśmy zobywać w sobote gole

4) wydaje mi się, że Wilk nie jest wcale gorszy od Sobola i powninen dostawać więcej szans (uwaga! nie napisałem, że Wilk jest lepszy)

Zgodzę się z @borysem że ta drużyna ma potencjał w ofensywie, którego nie wykorzystują przez większość meczów (pokazała to końcówka sobotniego spotkania). Wykorzystywali ten potencjał w meczach z Litexem, Skonto i to były piękne mecze, które mogę oglądać po kilkakroć.

Czemu więc teraz grają taką **ujnie?
Powód: kilkakroć :)
Ostatnio edytowane przez snikki_(konto-usuniete) : 17.10.2011 o godz. 09:31.
Odpowiedz cytując