Wyświetl pojedynczy post
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2011, 09:01
marek2a napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak.Nareszcie mądry komentarz.Czuję ,że niektórzy dali sie ogłupić nagonce weszło ,więc jak chca być tacy sprawiadliwi i dokładni to niech przeanalizuja ostatnie nasze mecze za okres np 3 lat i policzą pomyłki sędziów na naszą korzyść i na niekorzyść.To nie nasza wina ,że FIFA nie dopuszcza powtórek,więc logiczne jest ,że sędziowie będą sie mylić raz tak ,a raz inaczej,to sprawa losu taka sama jak uderzenie w słupek -raz wyjdzie na aut, drugi z powrotem w pole ,a trzecim razem wpadnie do siatk,Weszło ratuje tyłek Michniewicza bo jakoś ciężko mu tam idzie ostatnio.
Druga sprawa to nie pamiętam trenera który przyznałby po meczu ,że strzeliliśmy nieprawidłowo bramkę-może się mylę?Więc zejdźmy z Maaskanta bo powiedział to co do niego należało,fakt mógł powiedzieć nie widziałem,ale nikt nie jest idealny -drobny błąd i tyle ,który nieszczęśliwie zbiegł się z posypywaniem popiołem przez arbitra ,tu tez nie pamiętam wcześniejszych takich autokrytyk polskich sędziów-przypadek?
Nareszcie komuś udało sie wbić kij w mrowisko,już zacierają ręce.Mają rozgrzane umysły ,że wywalą Maaskanta,potem zajmą sie Bakero.Tak samo pozbędą sie ich jak kiedyś Petrescu i znów zakrólują Michniewicze,i reszta naszej myśli szkoleniowej.
Dlatego przypominam:
1.Maaskant zlepkiem zawodników po wyprzedaży zdobył mistrzostwo
2.Wywalczył grupę LE,a nawet otarł sie o LM.
3.Grając w grupie LE mamy 1 pkt straty do lidera pomimo kontuzji Meliksona ,Małeckiego,Jovanovica,,do niedawna jeszcze Genkowa
Więc ochłońcie niektórzy
Dokładnie ! Skończcie co poniektórzy pierdo*ić bo naprawdę tego nie da się słuchać. Wskażcie mi polskiego trenera, który ma niecały rok na zlepenie kompletnie nowego zespołu i udaję mu się to z takim rezultatem? To nie jest Maaskanta wina, że przyszło mu posiadać takie bogactwo w obronie. Facet pracuję w klubie leciutko ponad rok. Zrobił dużo, ale oczywiście już jest do wywalenia bo to i tamto. Ludzie, ochłońcie troche. Co wam da kolejna zmiana trenera i to co rok ?!. W sobotę obejrzałem magazyn Ligi Mistrzów i był wywiad z osobą wysoko postawioną w Szachtarze Donieck. Gościu opowiadał odnośnie budowania sukcesu swojego klubu na przestrzeni ostatnich lat i powiedział bardzo mądre słowa. Nie można budować sukcesu w klubie, zmieniając trenerów jak rękawiczki. Tylko stabilizacja może pomóc w odniesieniu sukcesu. Ich trener jest w klubie bodaj od 2004 roku. Wiadomo, że przychodzą gorsze okresy gry zespołu, ale to jest coś nieodzownego w prowadzeniu klubu. Jak Lech wyglądał wiosną za Bakero? Dostał szansę i widać u nich progress. W zimię należy sprowadzić conajmniej jednego stopera z prawdziwego zdarzenia + kolejne przygotowania z zespołem i to wszystko zacznie się zazębiać na dłuższy okres czasu. Maaskant popełnia błędy, ale kto ich nie popełnia?
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 17.10.2011 o godz. 09:03.
Odpowiedz cytując