Wyświetl pojedynczy post
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2011, 00:34
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No widzisz - wywalić Maaskanta, zatrudnić kogoś kto to spełni(ładna ofensywna gra) i wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie.Tu właśnie można by się zapytać - co było brane?

Wisła w ostatnim czasie wzięła ok 8 mln euro ze sprzedaży , kupiła za jakieś 2 miliony a oczekiwania są większe niż były wcześniej czyli gdy kasa nie była na - 6 tylko na 0.
Basałaj tak na prawdę może wszystkich sprzedać, wziąć chłopaków z dzielni i nadal oczekiwać ładnej i ofensywnej gry która przyciągnie widzów na stadion.

Wiesz, gdybym miał choć promyk nadziei że zmiana trenera coś przyniesie to był bym pierwszy, tyle że jestem przekonany że nic to nie da na plus w szerszej perspektywie, oprócz zamydlenia sytuacji - ot taki ruch marketingowy - Maaskant się zgrał więc damy ludowi kogoś innego - może kupią to chociażby przez chwilę i zyskamy kilka tyś na meczu.Może nawet Ty przyjdziesz, zaciekawiony nowym trenerem

Tyle że to do niczego pozytywnego nie doprowadzi.Dla mnie Maaskant dziś to jest ostatnia osoba do zwolnienia w tym klubie - gdzie jest oczywiste że popełniał, popełnia i będzie popełniał błędy
Mimo wszystko dla mnie jak już zwolnimy grajków to może wtedy też przyjdzie czas na zwolnienie trenera, ale na pewno nie odwrotnie.
Dokładnie tak.Nareszcie mądry komentarz.Czuję ,że niektórzy dali sie ogłupić nagonce weszło ,więc jak chca być tacy sprawiadliwi i dokładni to niech przeanalizuja ostatnie nasze mecze za okres np 3 lat i policzą pomyłki sędziów na naszą korzyść i na niekorzyść.To nie nasza wina ,że FIFA nie dopuszcza powtórek,więc logiczne jest ,że sędziowie będą sie mylić raz tak ,a raz inaczej,to sprawa losu taka sama jak uderzenie w słupek -raz wyjdzie na aut, drugi z powrotem w pole ,a trzecim razem wpadnie do siatk,Weszło ratuje tyłek Michniewicza bo jakoś ciężko mu tam idzie ostatnio.
Druga sprawa to nie pamiętam trenera który przyznałby po meczu ,że strzeliliśmy nieprawidłowo bramkę-może się mylę?Więc zejdźmy z Maaskanta bo powiedział to co do niego należało,fakt mógł powiedzieć nie widziałem,ale nikt nie jest idealny -drobny błąd i tyle ,który nieszczęśliwie zbiegł się z posypywaniem popiołem przez arbitra ,tu tez nie pamiętam wcześniejszych takich autokrytyk polskich sędziów-przypadek?
Nareszcie komuś udało sie wbić kij w mrowisko,już zacierają ręce.Mają rozgrzane umysły ,że wywalą Maaskanta,potem zajmą sie Bakero.Tak samo pozbędą sie ich jak kiedyś Petrescu i znów zakrólują Michniewicze,i reszta naszej myśli szkoleniowej.
Dlatego przypominam:
1.Maaskant zlepkiem zawodników po wyprzedaży zdobył mistrzostwo
2.Wywalczył grupę LE,a nawet otarł sie o LM.
3.Grając w grupie LE mamy 1 pkt straty do lidera pomimo kontuzji Meliksona ,Małeckiego,Jovanovica,,do niedawna jeszcze Genkowa
Więc ochłońcie niektórzy
Odpowiedz cytując