Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2011, 23:49
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Co do M to po eliminacjach LM czytałem wywiad z Basałajem gdzie ocenił nasz start w pucharach generalnie negatywnie.
Wspomniał, że oczekuje łądnej, ofensywnej gry, która przyciągnie widzów na stadion - także Maaskant nie spełnia tych oczekiwań w ogóle
No widzisz - wywalić Maaskanta, zatrudnić kogoś kto to spełni(ładna ofensywna gra) i wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie.Tu właśnie można by się zapytać - co było brane?

Wisła w ostatnim czasie wzięła ok 8 mln euro ze sprzedaży , kupiła za jakieś 2 miliony a oczekiwania są większe niż były wcześniej czyli gdy kasa nie była na - 6 tylko na 0.
Basałaj tak na prawdę może wszystkich sprzedać, wziąć chłopaków z dzielni i nadal oczekiwać ładnej i ofensywnej gry która przyciągnie widzów na stadion.

Wiesz, gdybym miał choć promyk nadziei że zmiana trenera coś przyniesie to był bym pierwszy, tyle że jestem przekonany że nic to nie da na plus w szerszej perspektywie, oprócz zamydlenia sytuacji - ot taki ruch marketingowy - Maaskant się zgrał więc damy ludowi kogoś innego - może kupią to chociażby przez chwilę i zyskamy kilka tyś na meczu.Może nawet Ty przyjdziesz, zaciekawiony nowym trenerem

Tyle że to do niczego pozytywnego nie doprowadzi.Dla mnie Maaskant dziś to jest ostatnia osoba do zwolnienia w tym klubie - gdzie jest oczywiste że popełniał, popełnia i będzie popełniał błędy
Mimo wszystko dla mnie jak już zwolnimy grajków to może wtedy też przyjdzie czas na zwolnienie trenera, ale na pewno nie odwrotnie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując