|
Napiszę wprost. Denerwowała mnie nachalna kampania PiSu na stadionie pod pozorem ustawy oi bezpieczeństwie. Zastanawiam się kóry z podpisujących przeczytał projekt ustawy? Bo ja będąc prawnikiem darowałem sobie tą lekturę. Teraz gniazdowy nachalnie wali w Jaliensa i Lameya jako rzekomych sprawców wszelkich nieszcześć Wisły. A prawda jest bardziej zlożona to raz, a po drugie na Wiśle kłopoty z piłkarzami rozstrzygane były zawsze nieco inaczej niż publiczne skandowanie pod dyktando gniazdowego. Ja osobiście tego nie popieram i teksty w stylu: i tak przegramy mecze więc wpuścmy młodych Polaków to dla mnie typowe złe życzenie włąsnej drużynie. Być może się starzeje i zastanawiam się co gniazfdowy zarzuca i nie skanduje bezmyślnie, a być może jest to decyzja przemyślana i młodsi też to widzą, że niestety od jakiegoiś czasu gniazdowi przypominają prezesa partii wszech konfliktu. Pewnie ktoś powie, że gówno mój g łos znaczy, ale jak nie damy kasy na zbiórce to może się gniazdowy zastanowi co zarzuca następnym razem.
PS.Chciałbym więcej Polaków w składzie, ale do cholery niech na to zapracują, a nie dostaną miejsca bo są Polakami!!!
|