Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2011, 14:51
wywiad z Lyczmańskim napisał(a):
...Chcę przeprosić kibiców i piłkarzy Jagiellonii, bo wiem, że wypaczyłem wynik. I niech to będzie takie przepraszam drukowanymi literami. PRZEPRASZAM.

- Przeprosiny punktów im nie zwrócą. Jak pan mógł nie widzieć faulu na bramkarzu? Trudno o łatwiejszą do oceny sytuację.
- Łatwo się mówi… Analizowałem to na wideo, byłem przysłonięty. Można powiedzieć, że od tego jest asystent…

- Bo od tego jest.
- Zgoda. Życie. Mam ogromnego kaca moralnego, ta bramka nie miała prawa być uznana. Na pewno poniosę konsekwencje tych błędów.
p.s. jakby mieli dyktować takie karne jak po niby faulu na Gargule, to każda akcja z udziałem czy Chaveza czy Bunozy w polu karnym NASZYM powinna sie kończyc karnym dla przeciwnika.
Fajnie ze niektórzy zapomnieli juz ze przez 78 minut wyglądaliśmy jak paralitycy. Dla mnie ten mecz był cudem nad Wisła dzieki Lyczmańskiemu, jakby nie on to byśmy nie wygrali. W obronie każdy z Naszych jest przesłaby, pomocnicy w 1 połowie w ogole nie odzyskiwali piłek.

Framat- pytanie do Ciebie. Ostatnio pisałeś ze widzisz styl, ręke Maaskanta czy też jakośc. Powiedz mi ...gdzie.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując