Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2011, 12:03
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem, że tych ofensywnych pomocników, ktorzy mogliby zrobić róznice to Maaskant trzyma bez sensu na ławce? Że Szymkowiak nadal gra w Wisle i jest w życiowej formie, że Melikson jest gotowy do gry?
Bo Jirsak ani Garguła nie są dziś pilkarzami jacy wejda na boisko i zrobią różnicę. No, może w jednym meczu na rundę?
Gramy tym, co mamy
Mówisz to ludziom, którzy też oglądali wczorajszy mecz, wiesz?Jeśli Garguła dla Ciebie to jest po prostu, nie wiem, kolejny Issa Ba, to gratuluję obiektywności i zazdroszczę wiary w trenera. Wczoraj wszedł i coś zaczęło się dziać. Wiadomo, że ma trudniej niż reszta piłkarzy, bo jest Polakiem, ale chyba jednak o grze powinna decydować dyspozycja, a nie narodowość? (w domyśle "każda lepsza, niż polska) Niech zaczną w końcu grać ofensywnie, bo ci piłkarze to potrafią, ale w momencie, kiedy akcja ofensywna Wisły to max 3 piłkarzy do 35. metra od bramki przeciwnika, to kto do ....ay nędzy na strzelać gole i straszyć przeciwnika?

Z tych piłkarzy, którymi obecnie dysponujemy, to pomoc zestawiłbym w składzie Iliev/ Kirm - Wilk - Garguła - Brud/ Kirm. Skoro gramy tym, co mamy.

No i tekst Maaskanta, w którym nie zgadza się z krytyką spływającą na Jaliensa. Ja .......e! Po prostu! To najbardziej kulturalny komentarz, który po tej wypowiedzi mi się nasunął.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując