Wyświetl pojedynczy post
swój chłop
Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2011, 21:10
milosz napisał(a):Wyświetl post
....
Brawo Milosz. Napisałeś samą prawdę. Niektórzy z naszych kumpli kibiców Wisły nie zauważyli jeszcze, że nie jesteśmy Realem czy Barceloną. Ja wiem, że sam chciałbym abyśmy golili ogórków jak za pierwszego Smudy czy za Henia Kasperczaka z czasów Parma- Schalke-Lazio. Ale brutalna prawda jest taka, że musimy grać jak za Maaskanta czy Petrescu aby nie powtórzyły się Karabachy czy inne Levadie. Nie mamy w drużynie wirtuozów (no może Melikson jest takim, ale tylko na skalę polską) i cieszmy się, że póki co jakoś punktują w lidze mimo sporych osłabień. Owszem, mieliśmy szczęście, że sędzia uznał dzisiejszą bramę na 1-1, ale czyż nas kiedyś nie skrzywdzono? Choćby bramka Penksy w Atenach, czy podobna sytuacja co dzisiaj z Odense. Teraz, jak ktoś już napisał, spróbować nie dać d..y z Fulham i skompletować 6 punktów z ŁKS-em i Podbeskidziem.
W dalszej, zimowej perspektywie wzmocnić obronę, bo to co wyrabiają nasi obrońcy woła o pomstę do Nieba. Ale myślę, że nasi Niderlandczycy już o tym też wiedzą i postarają się o jakieś ciekawe "strzały". Przynajmniej tego bym sobie życzył.
WISŁA ZAWSZE PANY
Odpowiedz cytując