Wyświetl pojedynczy post
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2011, 20:19
Czytam i nie wierzę... Jirsak dobry mecz?!?!?! Ja p i e r d o l e za przeproszeniem.... Chłop jest tak beznadziejny że jak wchodzi w pierwszym składzie to gramy 10 na 11 aż do jego zmiany. Nie wnosi nic zarówno do obrony jak i do ataku. Przechodzi obok gry, 90% podań do tyłu. Najwyższy czas pożegnać tego chłopa bo już mam dość patrzenia jak odpuszcza walkę o piłkę w każdej stykowej sytuacji.
Kolejny geniusz pan Kirm... mister strata... totalny brak umiejętności gry tyłem. Jak dostaje piłke obrócony tyłem do bramki to można w ciemno powiedzieć że będzie strata.

Generalnie dziś dla mnie przelała się czara goryczy. Stałem i nie wierzyłem w to co widzę. Haniebna gra całego zespołu. Obrona najśmieszniejsza na świecie. 30 sekunda i Paljic wystawia napastnikowi Jagi piłe na sam na sam. Pierdylion głupich strat jak choćby przy golu na 0:1. Wyprowadzamy piłke i podajemy do skrzydłowego Jagi...

Dobrze że w końcu poleciał z trybun przekaz do pana Maskanta. Może ktoś mu przetłumaczy i chłop zrozumie swoję błędy. Bo jak nie to następnym razem sędzia już nie pomoże...
To zwycięstwo nie cieszy wogóle...
Odpowiedz cytując