|
Powiem tak. Pilityka i politycy to środowisko ludzi bez zasad. Słuchanie do tego niedoszłych polityków amatorów, to już skrzywienie psychiczno-intelektualne. Głupota mnie przerażająca. CHWDP - tłumaczone na końcu (ostatnia litera) dowolnie, jest kwintesencją filozofii ludzi zasad i honoru. Dlatego głupców nie sieją, bo sami się rodzą i karmią politycznych kanibali. Nad Wisłą akurat najbardziej, gdzie przez głupotę ową ludu, nawet mapy z nazwy kraju już były wymazywane w realu, co boli nie tylko ostatnich Polaków żyjąco- myślących samodzielnie, ale ich zacnych przodków, tak licznie za ten kraj, unoszących się w pamięci, w glorii bohaterów i ludzi honoru, dzisiaj nazywanych wstydliwie "patriotami".
Oświadczam, wszem i wobec, że idę dziś na stadion Wisły Kraków, oddać cześć jednemu z tych nielicznych Polaków - Reymanowi. Mam w dupie prywatne zdania politycznego Bońka z Majchrowskim i ich kolesi. Idę na święty stadion dla mnie. Nie wstydzę się go i tylko Bogu, a nie politykom, jestem wdzięczny, że moja Wisła, po tylu problematycznych latach, ma wreszcie swój nowy stadion. Dla mnie piękny i nowoczesny. Zaś tym, którym matka czy żona kolegi podoba się bardziej od własnych, mówię wypierdalać z rodziny Wisły, do Warszawy, Londynu czy Pekinu, a nie opluwać wraz z "europejskimi" Bońkami, mojej świętości. Jestem apolityczny i takiej chce Wisły. Majchrowski niech odda Wiśle wreszcie stadion w ramach pokuty, i zniknie z Wiślackiego pola widzenia, tam , gdzie jego rodzina, czyli na drugą stronę Bloń, na stadion ich marzeń, wraz ze wszystkimi politykami, zwłaszcza Krakowa. Kocham R22, najpiękniejsze i najnowocześniejsze miejsce na świecie, ostatnio zawsze mistrzowskie, w kraju, coraz bardziej Kiepskich nad Wisłą.
Ostatnio edytowane przez kot : 15.10.2011 o godz. 15:45.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|