Jaroo1 napisał(a):

Sarkaz nie sarkazm, mlodsi uzytkownicy moga nie znac tego slowa badz mimo wszystko wziac sobie Twoje slowa do serca. Poza tym mimo wszystko na pewne tematy nie powinno sie zartowac. Nierozsadnie napisales posta a teraz sie probujesz wywinac, ehh
A czy ten uzytkownik, ktory w temacie ABG napisalby na murzyna ze jest łosiem i pokemonem to by dostal bana?Bo pisze tak na Wislakow i nie dostal ;/
Ja wiem, ze macie niewdzieczne hobby - moderowanie, ale nie traktujcie wybiorczo uzytkownikow i nie robcie tak, ze jednen watek badz jakas czesc wypowiedzi moderujecie bardziej rzetelnie niz reszte bo to sie staje smieszne - patrz sytuacja wyzej, kasujecie moje bekowe posty a koles wyzywa Wislakow i nic
|
Nie martw się, nawet jak "weźmie sobie moje słowa do serca" [czyli, jak rozumiem: kupi koszulkę Pasów, włoży ją tył na przód, wymaże fekaliami i uda się na stadion?!?!], to nie wejdzie na mecz. Ochrona go nie wpuści.
Ja rozumiem, że trafiają się trudne przypadki - ale nawet głupota ma swoje granice. Nikt przy zdrowych zmysłach nie odczytał tego na poważnie.