Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.10.2011, 21:01
Sarkaz nie sarkazm, mlodsi uzytkownicy moga nie znac tego slowa badz mimo wszystko wziac sobie Twoje slowa do serca. Poza tym mimo wszystko na pewne tematy nie powinno sie zartowac. Nierozsadnie napisales posta a teraz sie probujesz wywinac, ehh
A czy ten uzytkownik, ktory w temacie ABG napisalby na murzyna ze jest łosiem i pokemonem to by dostal bana?Bo pisze tak na Wislakow i nie dostal ;/

Ja wiem, ze macie niewdzieczne hobby - moderowanie, ale nie traktujcie wybiorczo uzytkownikow i nie robcie tak, ze jednen watek badz jakas czesc wypowiedzi moderujecie bardziej rzetelnie niz reszte bo to sie staje smieszne - patrz sytuacja wyzej, kasujecie moje bekowe posty a koles wyzywa Wislakow i nic
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując