crazykrako jak widac wyslanie dokumetow na czas to nie wystarczy. To nie jest staranie sie o wydanie prawa jazdy i wyslanie podania o organizacje EURO wystarczy (chociaż pewnie magistrat z takiego założenia wyszedł), to nie tak sie odbywa. Impreza taka jak EURO1012 mogloby dac wiele naszemu miastu i naszej krakowskiej pilce.... ale jak widac nikt nawet o to zadbac nie potrafi z otoczenia pana M. Jak zawsze oburza sie pan prezydent i wytyka innym ze plota glupoty on oczywiscie jest swiety... ps. Krakow to bardzo dobrze znane w europie miasto dobrze skomunikowane (lotnisko i stosunkowo dobre polaczenia drogowe z reszta Polski i Ukraina) to byly nasze atuty ktore powinny byc poparte dobrym zapleczem stadionowym.... i kampania na rzecz euro w krk co zrobill pan jacek wyslal (na czas, moze i na czas nie przecze ale w swych dzialaniach byl duzo duzo bardziej spozniony niz prezydenci i sztaby miast innych gospodarzy) dokumentacje stadionu wisly .... i w zasadzie tyle.... jak potem bylo z budowa wszyscy juz wiemy..... wniosek z tego jest taki ze z takim podejściem do rzeczy Kraków bedzie tylko tracil a nie zyskiwal... a euro to nie tylko stadiony bo wokol miast gospodarzy remontowalo sie drogi dworce lotniska itd (wiadomo w tempie jakim dyktowala konionktura i nieudolne rzady ale jednak to do nich poplynela duza kasa). to byly inwestycje o ktorych nikt nawet nie pomyslal (majchrowski jak sie wyrazil rok temu na konferencji na naszym stadionie `stadion budowalismy etapami a potem przyszlo euro i musielismy modyfikowac projekt`) dla tego pana euro to byl tylko stadion ktory musial wybudowac on nie rozumie jakie to moglo dac mozliwosci miastu.... stad tez jego podejscie do rzeczy... co nie jest dla mnie niczym nowym patrzac na inne miejskie inwestycje... w miescie gdzie gra mistrz Polski najlepsza druzyna w Polsce a kibice potrafia stworzyc wspaniale widowisko... miasto ktore znane jest na swiecie i w europie dobrze skomunikowane i z dobra infrastruktura nie bedzie mialo euro.... bo co

czy ktos wie dlaczego czy ten pan podal jakis powod naszej porazki.... pewnie ktos gadal glupoty a on sie glupotami nie zajmuje....
...ale pewnie tez gadam glupoty.. oby...
p.s.I dla tych co odrazu pojada po mnie.... nie glosowałem na tego pana i życzę wszystkim krakowianom aby ten pan dal sobie spokój z prezydent-owaniem....
carazykrako: oczywiscie ze zalezalo aby odpal krakow np wszytskim innym ktorzy brali udzial w konkursie...... tak to juz jest nie wiem czemu ty sie dziwisz.... ze majchrowski nie potrafi czegos zalatwic caly ten dzial o budowie stadionu tego dotyczy czyli jak majchrowski cos stara sie zalatwic.....