Wyświetl pojedynczy post
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2011, 09:59
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
Widzisz, problem w tym że się nie ograniczam jak co poniektórzy, więc wiem dobrze co na takich stronach jak niezalezna można znaleźć TVP, TVN, praktycznie nie oglądam, po prostu bawią mnie ludzie ( nie mowie że akurat Ty taki jesteś) którzy wmawiają każdemu że oni myślą jak TVN każe, a jednocześnie sami piszą rzeczy żywcem wzięte właśnie ze stron typu niezalezna
Aha, czyli sugerujesz, że niezależna jest stroną na której szukają sensacji, widzą wszędzie spiski i kanty rządu PO, tak? A rozkładanie jednego zdania o Merkel (które wg mojej opinii wcale jej i Niemców nie obraża) na czynniki pierwsze oraz określanie Kaczyńskiego zdrajcą i niszczycielem stosunków polsko-niemieckich nie jest szukaniem sensacji Podobnie jak zajmowanie się przez pierwsze 2 lata ministra sprawiedliwości Ćwiąkalskiego laptopem Ziobry Wieczne cytowanie Bartoszewskiego, który na starość zchamiał do reszty i nonstop obraża opozycje Ja nie mówię, że Jarek jest nietykalny i nikt nie ma prawa nic złego o nim powiedzieć, ale sposób w jaki atakują go politycy, media i "profesor" przekracza wszelkie granice przyzwoitości.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski