Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2011, 09:53
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wy jako ogol osob popierajacych PO, chyba jak sam cos zarzucasz PiSowi to ogoloniasz a nie wyliczasz, ze widziales w tv 8 babc mocherowych, 12 krewkich obroncow krzyza, a na forum jezyka nienawisci to z PiSu uzywaja uzytkownicy Kowalski, Lewandowski i Nowak.

I czy moglbys przyznac, ze saklak czy tez AS82 wypowiedzieli sie dokladnie tak jak pewnie nie raz zarzucali Kaczynskiemu i PiSowi, czyli powypisywali swoje urojone mysli i naobrazal ludzi. Najgorsze wlasnie w tych waszych gierkach jest to taplanie sie w blocie. Napisz, ze koles jeden z drugim zachowal sie jak swinia a nie teraz wchodzisz w polemike, ktora cholera wie do czego prowadzi. Trzeba miec troche honoru a nie tak jak politycy, tlumaczyc sie gesto jak pipy zamiast jak mezczyzna przyznac sie do bledu (chociaz nie mowa o Twoim bledzie tylko saklaka i AS82)
Urojenia to ma Jarek zbawca a nie ja.
Co kampanie inne oblicze pokazuje Jarek a nie ja.
Oj widzie ze PIsiory nie moga sie pogodzic z porazka, ale niestety musicie sie przyzwyczic bo z waszym wodzem nie wygracie nigdy.
Juz nastepnego dnia swietnie pokazal przed palacem jaki jest, jakos w czasie kampani nie bylo ich tam widac.

I zdiwilbys sie co do moich pogladow wielu ludzi z ktorymi rozmawiam na temat polityki a przedzial wiekowy jest spory maja takie same zdanie lub podobne.Wiec skoncz z wycieczkami osobistymi i moimi urojeniami.

A jak mi tu ktos zazucil ze ze mna sie nie da merytorycznie podyskutowac to powiem ze nie mam czasu siedziec caly dzien przed kompem i szukac materialow w internecie byle tylko komus dojebac. ALe jak sie ma wiele czasu bo sie siedzi na bezrobociu to mozna byc dobrze zaopatrzonym w wygodne dla siebie materialy.

Pis jest i bedzie jak Cracovia zawsze pokrzywdzeni, jedyni sprawiedliwi, wszedzie widzacy uklady i spiski przeciwko nim tylko zawsze po dupie dostaja.
,