Wyświetl pojedynczy post
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2011, 21:29
Edson napisał(a):Wyświetl post
To racz następnym razem zacytować to jedno zdanie do którego się odnosisz, a nie całą wypowiedź. Nie będę rozwijał tej myśli jaką napisałem w ostatnim zdaniu, bo bym do północy nie skończył, ale powiem Ci jedno: warto budować swoją opinię o polityce na RÓŻNYCH źródłach informacji. Dlatego polecam raz na jakiś czas poczytać Rzeczpospolitą, Uważam Rze, Gazetę Polską, Nasz Dziennik czy nawet oglądnąć TV Trwam, bo jak z góry zakładasz, że piszą/gadają tam bzdury to znaczy jesteś mocno ograniczony. I nie martw się, nie jestem stałym czytelnikiem/widzem żadnego z w/w źródeł, ale też nie mam zamiaru ograniczać się do TVP, TVN i Onetu. Tobie też to radzę.
Widzisz, problem w tym że się nie ograniczam jak co poniektórzy, więc wiem dobrze co na takich stronach jak niezalezna można znaleźć TVP, TVN, praktycznie nie oglądam, po prostu bawią mnie ludzie ( nie mowie że akurat Ty taki jesteś) którzy wmawiają każdemu że oni myślą jak TVN każe, a jednocześnie sami piszą rzeczy żywcem wzięte właśnie ze stron typu niezalezna
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Może napiszesz miłośniku mediów Szechtera vel Michnika i tow. Waltera co takiego nieprawdziwego jest jest w niezaleznej bo widze że wjechała ci na ambicję i cały czas puszczasz bąki na ten temat. Chętnie podyskutujemy które medium jest działające na szkodę Polski
To że płaczą o braku wolności słowa, jednocześnie samemu wprowadzając taką cenzurę jak nigdzie nie ma ? Wytykają znienawidzonym mediom manipulacje, jednocześnie samemu będąc mistrzami w tym ?
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 12.10.2011 o godz. 21:35.