Arapaho napisał(a):

Ty rozumiem jako wyznawca Donalda lub co gorsza Palikota rozumiem wiesz co życzą PIS-owcy Polsce bo wiesz nawet co myślą. Widzisz różnica jest taka że Ty/Wy myślicie że wiecie co ktoś myśli . Ja/My mówimy co widzimy i o tym tu piszemy- bez żadnej merytorycznej odpowiedzi. Tyle.
A dla zainteresowanych prośba o podpisanie i przesłanie do znajomych listu w obronie redakcji Rzepy i Uważam Że która ma być "gruntownie przemeblowana" przez Hajdarowicza przydupasa Platformy.Zaczyna się jazda obozu władzy
List otwarty w obronie obecnego kształtu redakcyjnego "Rzeczpospolitej" i "Uważam Rze". Zbieramy podpisy!
|
Po 1. nie jestem żadnym wyznawcą, Palikota, Tuska. Po 2. Wiem co życzą PiSowcy Polsce, bo umiem czytać i widzę co piszą, nawet chyba tutaj były takie wpisy, a na stronach co podałem wyżej jest pełno takich wpisów, więc nie mów mi że nie wiem. No chyba że czekanie na kryzys i na to żeby rządowi się nic nie udało i wszystko się zawaliło by Polacy w końcu na PiS chcieli głosować to życzenie jak najlepiej.
"Ja/My
mówimy co widzimy i o tym tu piszemy- bez żadnej merytorycznej odpowiedzi."
Tak tak, a kto nie za PiS to nie piszę co widzi tylko co im każą no ale wy kopiując to co ktoś powiedział/napisał, piszecie to co myślicie.