Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2011, 13:25
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
wislak68, jesteś z PiS, więc co by się nie działo będziesz ich bronił

To że on tak nie powiedział, nie znaczy że jego wyznawcy tego właśnie Polsce życzą, życzą jak najgorzej i modlą się tylko aby było jak najgorzej byle by ukochany PiS i Kaczyński doszli do władzy.

Jszcze mam takie pytanie, ilu z was czytuje niezalezna.pl, salon24.pl, niepoprawni.pl itp. / bo niektóre wasze komentarze są jakby żywcem z takich stronek, wszystko już tam czytałem.
Ty rozumiem jako wyznawca Donalda lub co gorsza Palikota rozumiem wiesz co życzą PIS-owcy Polsce bo wiesz nawet co myślą. Widzisz różnica jest taka że Ty/Wy myślicie że wiecie co ktoś myśli . Ja/My mówimy co widzimy i o tym tu piszemy- bez żadnej merytorycznej odpowiedzi. Tyle.

A dla zainteresowanych prośba o podpisanie i przesłanie do znajomych listu w obronie redakcji Rzepy i Uważam Że która ma być "gruntownie przemeblowana" przez Hajdarowicza przydupasa Platformy.Zaczyna się jazda obozu władzy

List otwarty w obronie obecnego kształtu redakcyjnego "Rzeczpospolitej" i "Uważam Rze". Zbieramy podpisy!
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej