Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2011, 12:27
Można by o tym napisać w "Strojach meczowych" ale myślę że jest to głębszy temat:

wisla.krakow.pl @ facebook napisał(a):
Informujemy, że piłkarze Wisły mają zakaz rozdawania koszulek meczowych.
W związku z tym wszelkie prośby do piłkarzy po meczach, żeby rzucili koszulki, spotkają się z odmową i nie jest to zła wola zawodników.
O przekazanie Wam tej informacji prosili nas piłkarze, którzy chcą uniknąć nieporozumień w związku z tą sprawą.
Ponieważ się dopytujecie, to wyjaśniamy w kwestii koszulek:
Wisła ma koszulki dedykowane, które różnią się od koszulek sprzedawanych w sklepach. Nie można więc po prostu iść do sklepu i "odkupić" koszulkę, którą zawodnik wyrzucił w trybuny.
Jeśli zawodnicy rozdawaliby koszulki, to zaraz nie mieliby w czym grać, ponieważ adidas nie będzie produkował na bieżąco kolejnych koszulek. Klub ma do dyspozycji ograniczoną pulę, która przez jakiś czas się nie powiększy, a co za tym idzie, pomniejszać się też nie może.
Daniel - adidas nie, ale klub już tak. Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego, w ilu klubach piłkarze nie mogą wymieniać się koszulkami z rywalami po meczu. Ale najłatwiej napisać, że Real może, Barcelona może, itd., nie znając tak naprawdę zasad, jakie panują w danych klubach.
Ja nie wiem czy zwariowałem czy o co chodzi. Już dziwnie patrzyłem na to jak polityka była taka że masz swoją pulę, za każdą kolejną sztukę płacisz kasę. Ok do zrozumienia, ale teraz to mi szczęka opadła. Ile oni mają tych koszulek 2?

Czy my musimy robić z siebie idiotów na każdym kroku? Że adidas nas robił w balona to było widać w wakacje jak czekaliśmy 2 msc nowe stroje. Ale takie postawienie sprawy to są jaja, kabaret.

My zatrudniamy Olejkowską na nadgodziny?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując