Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2011, 15:55
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś to by Cię towarzystwo już dawno zbanowało, dziś tak nie jest ale mimo wszystko radzę odpuścić - niech się kiszą we własnym sosie
Zobacz sobie na postać wiślaka68 - członka Pisu, który po tym jak został rozkminiony(i to rozkminiony tylko dlatego że był skrajnym aparatczykiem kopiącym dołki przed prawdziwym Wiślakiem), chwilowo się ulotnił ale że to bezwstydny typ to przed wyborami nie opuszczał tego tematu, jadąc ze swoją propagandą.Dziś go nie ma...zlizuje rany czy swoje już zrobił?

Szkoda zdrowia kolego -powtarzam - niech się chłopcy kiszą we własnym sosie
pozdr.
Strasznie mi miło że mój ulubiony dyskutant znowu sobie o mnie przypomiał . Jeszcze bardziej pochlebia mi to że stałem się dla forumowego "oświeconego" takim wywoławczym Macierewiczem. No bo przecież jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia to przecież zawsze można spuentować tym że przecież w PiS-ie jest Macierewicz.
Analogia jest tym ciekawsza że tak jak Antek stał się "szaleńcem" dopiero po tym gdy ujawnił listy z agentami (co ciekawe okazuje się że poza Niesiołowskim miał 100% racji) tak również i ocena mojej skromnej osoby ewoluowała w oczach kolegi 1q2. I tak najpierw było:
Wiślaku68 - nie będę uszczypliwy choć mnie bardzo korci ale zdajesz sobie sprawę że sporo Twoich wypowiedzi, zarzutów itp ,w świetle tego że nie jesteś niezależnym obserwatorem a członkiem Pisu, tracą racje bytu.Choć oczywiście nie namawiam Cię do jakiegoś sepuku w tym temacie.”
A nawet tak:wislak68 - o sepuku pisałem tylko jeśli chodzi o ten temat i moje intencje były odwrotne - w sensie że przynależność partyjna sama w sobie nie dyskwalifikuje nikogo do zabierania głosu, tyle że fajnie by było gdyby reszta o tym wiedziała, podobnie jeśli chodzi o kwestie z Olszówką - fajnie że jego o tym poinformowałeś ale jednak dyskusja nie była na privie, tylko na forum publicznym.To nawet nie chodzi o to że oskarżam Cię o to że siejesz propagandę partyjną, tylko wiesz dobrze że taka sytuacja może rodzic jakieś tam podejrzenia - słuszne bądź nie.
Generalnie - nie zawijaj się stąd;)”
A potem już tylko tak :
To że zostają wyznawcy, łącznie z Tobą jak się domyślam.'Nasz' radny pod którym kopałeś dołki już dawno po.......ił sektę i co mu się chwali, nie wrócił.A kopałeś dołki tylko dlatego że z sekty wyszedł(nie patrząc co robi dla Wisły), co rozumiem.Prawdziwy wyznawca tak robi.”
Tak:
Ty jesteś zwykłym rzecznikiem Kaczyńskiego...Jest coś w ogóle co Ci w nim nie pasuje?Nie ma.Co guru powie, jest święte i nawet jak bredzi , to jest genialny.
Czy tak:
„Ty jesteś zwykłym pisowskim aparatczykiem.Wpisywałeś się tu długo wcześniej i nie byłeś w stanie poinformować o tym innych, co chyba powinno być Twoim obowiązkiem.(czy może nie? -zdemaskowała Cię jedna osoba, przed którą kopiesz dołki - mimo że dla Wisły zrobiła 10 razy tyle niż Ty w ciągu swojego życia)”
Dlatego nędzne: "chwilowo się ulotnił ale że to bezwstydny typ to przed wyborami nie opuszczał tego tematu, jadąc ze swoją propagandą.Dziś go nie ma...zlizuje rany czy swoje już zrobił?" przymuję z pokorą . I tak oto od polityki „miłości” doszliśmy do „kibol”. Jak widać kolega 1q2 ewoluuje tak jak jego partia .
Jeśli jednak kogoś interesowało by co miało aż tak dramatyczny wpływ na zmianę tonu kolegi to już informuję: Otóż kolega 1q2 został w kilku dyskusjach przerobiony „na kiełbasę” a ponieważ jego ego jest odwrotnie proporcjonalne do wiedzy dlatego swoje braki merytoryczne nadrabia wydumanymi atakami personalnymi i zwykłą konfabulacją. Taka jego uroda. Mnie osobiście bardzo to bawi .
Ponieważ jednak szkoda poświęcać więcej czasu i miejsca na rozprawianie się z fobiami kolegi 1q2 (bo kolega miewa okresowe napady, w tym roku jest to już bodajże trzeci taki atak) to pozwolę sobie tylko zacytować fragment dyżurnego postu który cytuje zawsze wtedy gdy koledze akurat się pogorszy i swoimi problemami dzieli się w tym temacie:
„Kolega 1q2 oczywiście opowiada duby smalone. Wydaje mi się że każdy w miarę rozsądny człowiek tylko uśmiechnie się nad pomysłami w rodzaju że "zostałem delegowany przez Jarosława Kaczyńskiego po to żeby zdyskredytować na forum kibiców Wisły radnego Olszówkę" . Ale gdyby ktoś mimo wszystko miał ochotę zapoznać się z polemiką z radnym i póżniejszą dyskusją na ten temat z kolegą 1q2 to zapraszam do sięgnięcia do archiwum tego tematu (posty inicjujące maja numery 4416, 4432, 11051, 11115). Każdy niedowiarek będzie miał okazję się przekonać jakiego rodzaju "argumentów" używa w dyskusji mój polemista.”
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 11.10.2011 o godz. 16:09.