|
mając w pamięci ostatni mecz u siebie z Jadźką, wystarczy przykryć Kupisza. On robił najwiecej szumu w tamtym spotkaniu, i teraz tez jest jednym z najaktywniiejszych w ekipie pszczółek.
Ciekawe co to będzie z Rasiakiem ,jesli wyjdzie to Bunoza będzie idealnym plastrem dla niego.
Aha. Ja wiem ze teraz jest moda na to ze Jaliens jest chujowy i w ogóle, ale nikt nie widzi jednej sprawy. (pomijając że dla Osmana jest wzorem ) Środek Chavez Bunoza wyglądać może tak - podanie od Pareiko do Chaveza i ten ..może na piłce sie przewrócić bądź podać do przeciwnika,ostatecznie wybić w aut.Chociaż od kiedy jest w Wiśle raz zagrał porządnego crossa.
Podanie do Bunozy i ten moze zrobić swój szalony kilku bądź kilkudziesięciometrowy rajd zakonczony to stratą piłki na środku pola to strzałem nad trybunę. Krzyżowe piłki które lubił słać prawie zawsze nie dochodziły do celu.
Meritum : IMHO - obaj obrońcy nie sa idelanymi do ataku pozycyjnego, można nawet pokusić sie o stwierdzenie ze do takiego ataku nie pasują. I dlatego gra Kew, ktory po prostu poda piłke do obroncy badz do def.pomocnika i mamy piłke, budujemy akcje. Przeciez taką mamy filozofię, a nie dzida i na hurrra.
Zapewne zaraz ktoś powie : Przeciez Czekaj moze grać. No tak, bo kazdy z Was wie jak Czekaj sie prezentuje wszak widział jego występ przeciwko festynowi w Myślenicach. Oczywiście trener Maaskant też jest ślepy ze nie widzi fenomenalego obroncy co nie ?
Midu : ale liczy sie powtarzalnośc. Ja pamiętam krzyza od Osmana ktory był idealny, ale nie pamietam z jakiego meczu. Lecz coś takiego zdarzyło sie raz .Tak samo Buno. .......nięcie w nodze ma, ale nam potrzeba chłopa który potrafi rozpocząć akcje rozprowadzić piłke a nie wyjebać w ch**
Chociaz i tak, jakkolwiek skompletowy środek obrony to i tak tykająca bomba.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 11.10.2011 o godz. 15:17.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|