Wesoły Romek napisał(a):

|
No Arapaho, przeszedłeś samego siebie. Ty chyba naprawdę wierzysz w to co piszesz? Pozwolę sobie uwidocznić tylko jedno kłamstewko z Twojego elaboratu, abyś się zastanowił, zanim zaczniesz punktować. Piszesz dużo, bo nie możesz znieść porażki, jednak nie wynika z tego nic. Odniosę się do punktu 10 i Twojej zagadki. Piszesz, że nie ma Euro w Krakowie, bo rządzi Tusk, Schetyna, Zdrojewski...Nie masz racji. Miasta do Euro wybierali ludzie PIS i to oni pominęli Kraków. Wiem, że udajesz, że tego nie wiesz. Nie będę odnosił się po raz kolejny do Twojego kolejnego odniesienia, moja cierpliwość ma granice. Kocham swoją Żonę, bardzo lubię Wisłę, czytam Wyborczą, oglądam TVN i głosuję na PO. Nie znoszę PISu, Kaczyńskiego, Macierewicza, Fotygi, Pośpieszalskiego i jemu podobnych. Wolność Tomku w swoim domku. Dodatkowo po wczorajszych wyborach jestem bardzo uradowany, to także nas różni. Nie mam zamiaru przekonywać Cię do swoich racji, więc Ty także sobie odpuść. Jak już wspominał kolega wyżej, szanujmy się nawzajem. Czy to jest forum niezalezna.pl? Tak czasami mi się wydaje.
|
lubię to, szczególnie końcówkę - nie wiem gdzieś Ty się uchował ale w sensie że nie agitowałeś przed, uważam za duży plus.
Zapomnij o jakimkolwiek szacunku, to tak nie działa - gdyby to było forum znajomych to jasne ale to jest forum ludzi którzy w większości się nie znają a Wisła...niestety to nie jest żadne spoiwo, co widać po tematach meczowych ,kibicowskich - tym bardziej zapomnij o tym w temacie politycznym

Będziesz w tym temacie jechany na wszystkie możliwe sposoby więc ja zalecam - odpuść sobie, szkoda zdrowia a jak pokazały wybory - taka propaganda która tu się odbywała od dawna - nic w wyniku wyborów nie zmienia.
Niech się chłopaki bawią
Kiedyś to by Cię towarzystwo już dawno zbanowało, dziś tak nie jest ale mimo wszystko radzę odpuścić - niech się kiszą we własnym sosie

Zobacz sobie na postać wiślaka68 - członka Pisu, który po tym jak został rozkminiony(i to rozkminiony tylko dlatego że był skrajnym aparatczykiem kopiącym dołki przed prawdziwym Wiślakiem), chwilowo się ulotnił ale że to bezwstydny typ to przed wyborami nie opuszczał tego tematu, jadąc ze swoją propagandą.Dziś go nie ma...zlizuje rany czy swoje już zrobił?
Szkoda zdrowia kolego -powtarzam - niech się chłopcy kiszą we własnym sosie

pozdr.