Cytat:
|
Z Tobą akurat nie dyskutuję, nie zauważyłeś? Udzielam się bo mam taką ochotę. A Ty po co?
|
No ja wlasnie po to napisalem zebys troche sie do pionu ustawil bo jak chcesz byc taki anty PiS i pro PO to rob to z glowa. A nie pisanie pustych frazesow, ewentualnie odpowiesz sobie na jakies jedno czy dwa pytania, ktore Cie pasuja. Jak chcesz przekonywac do PO to wez pisz merytorycznie, konkretnie i sie odnos do wiekszej czesci wypowiedzi rozmowcow a nie do jednego zdania sie odniesiesz, do czesci dopiszesz, ze rozmowca to nie ma racji bo PiS jest zly a Po super, a na reszte podasz wyniki wyborow. To, ze PO mialo 39% to jeszcze o niczym nie swiadczy. Po prostu ludzie raz sa zmanipulowani przez media, dwa glupi, trzy chodza sobie na wybory i skreslaja kogo popadnie, cztery glosuja antyPiS a najlepiej bedac antyPiS zajebac glos na PO to wtedy sie im mocniej dowali, szesc nie maja (w ich mniemaniu) lepszego wyboru (no bo przeciez kto by sie na wlasna reke dowiadywal czegos na temat innych partii) itd itd Demokracja to system zrobiony po to zeby glupi lud glosowal tak jak chca rzadzacy. Przykladowo w moim okregu nie stratowalo KNP i na kogo ja mam glosowac? Na kogo? Na lewakow, na pedalow od cwelikota, na PiS, na PO, na przydupasow z PSL? Ja akurat mam swiadomosc, ze idac na wybory mialem do wyboru miedzy dzuma a cholera ale wiekszosc ludzi mysli, ze jak da glos na Palikota to on tam wniesie nowe rzady, czy, ze jak da na PO/PiS to cos sie zmieni. To jest wlasnie demokracja, glosujesz na tych szmaciarzy, oszustow myslac co o czyms decydujesz a tak naprawde to mogles jedynie zdecydowac o tym, ze jesli SLD by mialo ponizej 3% w wyborach to najprawdopodobniej dzis Kalisz czy inny Napieralski przefarbowalby sie na PO zeby siedziec na stolku i w niego pierdziec, a sorry, na lawie siedziec i w nia pierdziec