Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2011, 00:49
Palikot juz zawodzi (tak mniemam) swoich wyborcow hehehe Juz sie wycofuje z ostrych slow, juz mowi, ze te gierki slowne to tylko na potrzeby kampanii, a teraz kampania sie skonczyla i trzeba zaczac razem dzialac. Juz sie podlizuje do Kaliszow czy wycofuje sie z atakow na Tuska hehehe. Czyli juz prysl jeden z argumentow przez, ktory mozna bylo na cwelikota glosowac, tzn mial byc taki swiezy, taki z zewnatrz, ktory ten uklad rozpedzi.

Cytat:
ale Palikot dużo więcej nie wyciągnie na tym paliwie , a nawet jeżeli jeszcze się podciągnie w przyszłych wyborach , to raczej na pewno nie będzie miał szans być głównym rozdającym karty.
Ja mam nadzieje, ze Palikot + SLD maja ten sam target i wynosi on max 20%, no powiedzmy doliczajac miłosnikow konopii itp 25%. I zawsze cwelikot sie z SLD beda dzielic tymi 25%. Teraz SLD ma mniej bo im cwelikot pozabieral wyborcow - ot cala filozofia sukcesu cwelikota
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 10.10.2011 o godz. 00:53.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.