Wyświetl pojedynczy post
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2011, 00:16
Tak po przemyśleniach zajeło mi trochę przeczytanie tych kilku stron od na forum.

Po sprawdzeniu wyników pierwsza myśl : Boże chroń Polskę... druga myśl: a może to i lepiej.
nie chce się bawić w proroka ale przez kryzys i brak programu PO wszystko piep*sznie i Donald z Niesiołowskim i resztą bandy znikną ze sceny politycznej ... i tu pytanie czy Polskę na to stać? (nie!)
4 lata temu na tych dziadów głosowałem bo mieli obniżyć podatki ... i mnie oszukali !! i nie pierdo*cie mi o kryzysie bo w UK jakoś obiżyli podatki !! a PO podniosło ... i teraz nawet nie czytałem ich programu bo co z tego że jedno pisze a drugie robią ... Kaczyński chyba wie w jaką stronę zmierza Polska i specjalnie nie chciał wygrać tych wyborów mam takie dziwne wrażenie boję się jednak że przez kolejne cztery lata komuny tak KOMUNY bo w Polsce nie istnieją wolne media, nie istnieje wolność słowa i nie istnieje wolność poglądów oraz rząd wykorzystuje policję i sądy w celu osiągnięcia założonego celu, rozbicię społeczeństwa. Już teraz to doskonale widać PO i PiS są tego doskonałym przykładem...