Cytat:
|
Jesli teraz tak lamentujesz ,z powodu m.in. "inwazji pedałów"
|
A co Ci sie zebralo na obrone pedalow?
Cytat:
|
prawica w Polsce zebrała w tych wyborach okolo 70-75% , lewica okolo 15%
|
Gdzie ma prawica 75%?
Wieszac to sie beda ludzie pokroju Blidy jak im sie kiedys prawo (nie mylic z prawo i sprawiedliwosc) do dupy dobierze
Cytat:
|
Piękne myślenie prawdziwego patrioty, im gorzej tym lepiej, byle na końcu moja ukochana partia rządziła. Jakby nawet PiS wygrał, to życzyłbym im jak najlepiej, a nie jak najgorzej byle by PiS nie rządził.
|
A kto Ci powiedzial, ze ja kocham PiS? Sram na ta partie tak samo jak PO. I mi tu nie mow o pieknym mysleniu patrioty bo jestes zwyklym jebanym prowokatorem, ktory sie tylko po to wpieprza tutaj zeby podjudzac. I .... ci za to w dupe niepatrioto
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.