Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2011, 22:18
Cytat:
to żeśmy sobie młodzież pięknie wychowali, widać jak na tacy co teraz dla nich jest ważniejsze, nie dobro kraju itp, lecz legalizacja narkotyków... Ten kraj zbliża się do jakieś pieprzonej krawędzi.
Mi to wszystko pasuje pod Apokalipse

Zglupienie narodu, zdziwaczenie chyba wskazuje na to, ze doszlismy do jakiejs granicy. Nie ma idealow, liczy sie zrobic kogos w chuja zeby samemu przetrwac, nie robi sie polityki robi sie brudne gierki i manipulowanie ludzi poprzez tv. To jest chyba koniec czegos bo co moze byc gorsze?

Cytat:
Żałośnie tępe pokolenie nam wychodzi. Oj żąłośnie...Aż wstyd, że się do niego zaliczam, tfu tfu tfu.
Ja mysle, ze nie ma co narzekac na ludzi a tym bardziej nastolatkow. Schemat jest prosty, ojciec i matka won do roboty na pol dnia a dziecko odchowa Ci szkola i telewizja. Dzieciak zupelnie oglupiony przez papke telewizyjna, pozostawiony w okresie dorastania na pastwe losu bo przeciez rodzice zabiegani, nie mieli czasu na uksztaltowanie dziecka. Wychodza z tego narkomani, pol glupi ludzie, niby studenci ale ich hobby to palenie trawy, picie itd.
Ludzie przestali sie interesowac zyciem. Oni maja na to wyjebane, polityka? Kogo to obchodzi? trzeba glosowac to ok pojde, zaglosuje na tego kogo jest duzo w tv albo np na Palikota bo on chce zalegalizowac trawe. A wszystko inne mam w dupie, ze dlug publiczny powiekszany, ze pijarowcy, ze antykatolicy .... to mnie obchodzi. W telewizji mowili, ze Tusk jest fajny a Kaczynski chory psychicznie, a na MTV widzialem pedalow i w sumie byli ok wiec zaglosuje na Biedronia bo musze byc tolerancyjny poniewaz w szkole mi powiedzieli, ze musimy dogonic zachod po wejsciu do UE. Ludzie przestali myslec mozgami a zaczeli myslec telewizorami. Przez taki system edukacji jaki mamy dzieciakow sie nie uczy myslenia tylko ich sie oglupia. Kaze im sie wkuwac tony materialu, karze im sie oszukiwac, kombinowac zamiast spojrzec na zadanie, pomyslec logicznie.
I pozniej wychodza takie numery jak np z Palikotem, jedno haslo legalizacji trawy, czy niby tej swiezosci Palikota (wszak dwa lata go nie bylo w Sejmie!!!) przyslania kilka negatywnych spraw jak dazenie do polski swieckiej, a nie przepraszam, Bog jest passe wiec glosuje na Palikota bo on sie rozprawi z ksiezmi, krzyzami i religia w szkolach i z Tuskiem bo zle sie o nim wypwiadal ostatnio (ostatnio czyli nie wiecej niz 2 lata temu!)

Na naszych oczach, bez zadnej krepacji odbywaja sie brudne gierki ludzi, ktorzy powinni z polski zostac wypedzeni. Te wszystkie czerwone mordy, stare japy, cwaniaczki, ukladowicze i bezideowcy, ktorych teraz widac w serwisach informacyjnych powinny zniknac z tego kraju a sa pewnego rodzaju celebrytami (bo jak Cie pokazuaj na tvnie to znaczy, ze jestes celebryta!) i rzadza ta ciemna wysterowana masa.

Na koniec troche optymizmu. Im gorzej tym lepiej! Pamietajcie, ze ten balon musi peknac. Im glosniej .......nie tym w sumie lepiej bo moze wiecej ludzi sie obudzi.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.