Cytat:
Gratuluje kultury, powiedz mi w jakich przypadkach są dawane kary za przeklinanie, jak ktoś sobie w emocjach powie k...a ? I jak tu nie mieć niektórych za niewychowanych chamów Ty naprawdę napisałeś coś normalnego.
|
Gosc, nie wiesz jak jest, zamilcz. Kto chodzi na mecze i orientuje się cokolwiek w realiach kibicowskich wie jak jest. Bez obrazy, ale po prostu czasem lepiej się nie wypowiadać na tematy na które do końca nie jest się poinformowanym.
Cytat:
|
to żeśmy sobie młodzież pięknie wychowali, widać jak na tacy co teraz dla nich jest ważniejsze, nie dobro kraju itp, lecz legalizacja narkotyków... Ten kraj zbliża się do jakieś pieprzonej krawędzi.
|
Tu nie chodzi o to. Po pierwsze, z medycznego punktu widzenia, miękkie narkotyki uzależniają mniej niż fajki. Ale nie chcę tu rozpoczynać szerokiej dyskusji na ten temat, tylko zasygnalizować że to nie jest zalegalizowanie rewolwerów dla każdego. Natomiast na Palikota młodzi głosują nie dlatego, że chcą mieć narkotyki na legalu, wiem bo mam młodszego braka w _tym_ wieku. Tu chodzi o nową jakość, którą dał ten gość, takie mocne wejście, pojawiła się jakaś nadzieja że oprócz Półtusków i kartofli pojawi się ktoś nowy, kto da jakąś szansę.