Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2011, 21:55
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Mogę zrozumieć że ktoś ma 15 lat i mu nawciskali kitu że to wina Kaczyńskiego że jest VAT 23%, najdroższe autostrady w europie, najdroższe ubrania i kosmetyki.

Ale jak ktoś głosował na spedalonych transwestytów od palikota to już nic tego nie tłumaczy :/
Biedroń Biedroniem, ten trans z krakowskiego okręgu transem... ale czy ktoś naprawdę serio liczył odsetek ciepłych na listach RPP, czy po prostu wygodnie generalizować?

Głosowałem w okręgu tarnowskim - przejechałem się po liście i z tego co widzę, to sami całkiem normalni ludzie. Prawnicy, lekarze, nauczyciele, matki "ździećmi". Nie mam czasu przekopywać się przez listy w całej Polsce, ale bardzo chętnie bym to porównał. Żeby się później nie okazało, że na Biedroniu i tym... tą... no... ten cały mityczny międzypłciowy dom rozpusty się kończy. : )))

Deal with it.

WZWE: no są tacy, ci "oderwani od zioła", ale to kretyńsko tak generalizować. Dobrze, że Wam za młodu zawsze dobro Wolski leżało na serduszkach. We wszystkich szkołach średnich w moim mieście w prawyborach wygrał PiS : )
Ostatnio edytowane przez Watts : 09.10.2011 o godz. 22:03.