Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2011, 21:47
Cytat:
A co mam glosować na PIS, z którym się w 100 proc. nie zgadzam.
Moze czas isc do lekarza jak sie ma taki wstret do PiSu? Dla Ciebie zdanie "nie glosuje na PO" jest rowne z "mam glosowac na PiS"? Przeciez to juz jakas choroba. Gdzie tu logika u tego wyksztalconego wyborcy PO?
Poza tym co Ty mowisz, ze miales na PO nie glosowac tylko na PiS jak sie wpierdalasz na to forum posmiac sie z kibicow, ze PO wygralo bo za cicho krzyczeli Donald matole. Jak kochasz Tuska to po co rozwazasz, ze mialbys w ogole na kogo innego glosowac?
Ja tylko nie rozumiem jak mozna glosowac na ta ruda ....e, ktora zadluzyla kraj, jedzie po kibicach, bawi sie w pijar zamiast w rzadzenie krajem czy przyjmuje do partii przerzutow. Wstyd, wstyd, wstyd, jak mozna na takie kurewskie partie glosowac, ludzie. Czekam, az zbankrutujemy jak Grecja, wtedy pewnie pierwsi do narzekania bedziecie jak Wam sie oczy otworza

Cytat:
A mnie ciekawi czy w innych krajach, gdzie też są zakazy, czy tak płaczą i jęczą że jest nagonka na nich, większość dała się napuścić środowisku związanego z PiS, a napiście mi ile osób dostało za nic zakazy ?
Idąc na stadion znacie zasady jakie tam obowiązują, i bawi mnie takie jęczenie, ostatnio jakoś czytałem jak ta przepotworna nagonka wygląda, i co wg niektórych to nagonkę, bo dawać jako element nagonki to że ktoś dostał kare za wbiegnięcie na murawę, jest zabawne i żałosne, ciekawi mnie jak to teraz będzie wyglądać, jak PiSowi nie będą już potrzebne głosy
Uwazaj, zeby Ci te przepisy dupa nie wyszly jak dasz klapsa dziecku i pojdziesz za to do wiezienia. Jak mozna byc tak wscibskim? Nikt tu nie mowi o wbieganiu na murawe tylko o nieproporcjonalnych karach (wysokie grzywny za bluznienie), czy absurdalnych zakazach za stanie na schodach czy wlasnie bluzganie. Nie rozumiem takich ludzi jak Ty i kilka osob wyzej.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 09.10.2011 o godz. 21:50.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.