Cytat:
|
O - to mi się zawsze podoba. To teraz napisz mi proszę co takiego pamiętasz? Ciekaw jestem, czegóż tak się boisz? Dwanaście, trzynaście lat miałem jakieś dwadzieścia lat temu, więc śmiało możesz mi pamięć odświeżać.
|
Akurat to do mnie było
Działeczki warchoła Leppera? Kretyn zwany polskim Frankensztajnem jako MEN (Roman G.) ? Rządząca banda moherów, która pokazała co potrafi w lipchu ur.? Szukanie zwady z Niemcami, Ruskami, Smoleńsk?
Gdzie masz swoich świetnie opłacanych nauczycieli/strażaków/policjanów, świetne zmodernizowane placówki oświatowe, skomputeryzowaną wieś z darmowym netem dla uczniów? Jakoś ja muszę płacić, nie wiem jak jest u Ciebie w Krakowie.
Tak, są imbecylami, ponieważ/dlaczegóż/lecz/gdyż/bo wybierają mniejsze ZUO! Sam zagłosowałem na PJN, w tutejszej sondzie też bym na nich głosował, gdybym omyłkowo nie zaznaczył Palikota.
Cytat:
|
HH zrobił badania telefoniczne. Trudno to traktować poważnie jak na mój gust. OBOP rok temu ładnie trafił w pierwszej turze (w drugiej już średnio). Zobaczymy, mam jeszcze niewielką nadzieję, że uda się doprowadzić do sytuacji, że PO będzie potrzebować dwóch koalicjantów.
|
Exit polls to najlepsza i najdokładniejsza metoda sondaży, w tym wypadku się już mało zmieni. Błąd statystyczny to góra 3%, platformersi mają prawie 10!
Eee, to nie 2007 rok, gdzie Prezydentem był śp. Lech Kaczyński i żeby obalić jego veto potrzeba było conajmniej 270 posłów.