Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2011, 20:36
Trochę szacunku szmato dla trenera z którym Wisła zdobyła mistrzostwo Polski.

Celowo nie zareagowalem na tą szmate bo koles przykozaczyl i generalnie blysnal jaki z niego twardziel .... wszak zza biurka sa najlepsi wojownicy krakowskiej ulicy .... zlałem asiora bo po co mialbym mu odpowiadac ze szmata to jego stara i inne podobne spiewki niech kozaczy kolo zza biurka ...NIECH ZYJA NIEUSTRASZENI NETOWI TWARDZIELE !!!!! ........ a wracajc do tematu to po prostu Smudy nie trawie- niewiem - ale dla mnie to zwykly Nikos Dyzma ktory sukcsey mial ponad 10 lat temu ....pomijajac wszystko chodzilo mi o to ze nasza armia zaciezna zna kilka wyrazow po polsku i tyle - Maskant przynajmniej smiga angielskim i jakos sie z wiekszoscia dogaduje ... po prostu nie widze w tym momencie Smudy z reszta druzyny ... na migi beda rozmawiac ? no chyba ze niektorym chodzi o to zeby brac Smude - i WSZYSTKICH NIE MOWIACYCH PO POLSKU wygnac ..... ale tak sie nie da ....wiem wiem, nie jestesmy Premirship - ale jeden pan chyba nie wie jakie czasy nastaly i angielskim posluguje sie coraz wiecej ludzi - myslicie ze w Interze wszyscy rozmawiaja po wlosku ?
Odpowiedz cytując